Boosterprik nu zonder afspraak op vaccinatielocaties GGD

Bij de vaccinatielocaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee kunnen personen van 18 jaar en ouder vanaf vandaag (maandag) zonder afspraak terecht voor een boosterprik tegen het coronavirus. 

‘Om ervoor te zorgen dat we half januari alle Zeeuwen vanaf 18 jaar kunnen voorzien van een boosterprik is de capaciteit de afgelopen maanden enorm uitgebreid’, laat GGD Zeeland weten. ‘Omdat de capaciteit op sommige locaties niet volledig wordt benut, is het vanaf maandag mogelijk om in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zonder afspraak een boosterprik te laten zetten.’ Deze vaccinatielocaties zijn open van 9.00 tot 17.00 uur. Het is ook nog steeds mogelijk om een prikafspraak te maken. Kijk voor alle actuele informatie over onze vaccinatielocaties op: www.ggdzeelandprikt.nl.

Zonder afspraakverplichting kan het op sommige momenten druk worden. ‘Wij houden dit in de gaten en communiceren hierover indien nodig op onze website en socialemediakanalen.

Voor mensen die de boosterprik willen halen in Domburg, Terneuzen en Tholen blijft het nodig om een afspraak te maken. ‘Degenen die al een afspraak hebben gemaakt, maar liever gebruik maken van de vrije inloop, zijn welkom op een van de aangegeven locaties. Het is niet nodig om de oude afspraak via het landelijke callcenter te verzetten. De gemaakte afspraak wordt ter plekke uit het systeem gehaald. Je kunt de boostervaccinatie 3 maanden na je laatste vaccinatie of coronabesmettingen krijgen.’

Prikangst

Wie twijfels over de coronavaccinatie heeft kan bellen naar de Vaccinatie Twijfeltelefoon. ‘Ervaren medisch studenten staan je te woord en kunnen je informeren over de laatste stand van zaken omtrent de coronavaccins. Er is altijd een medisch specialist of huisarts aanwezig voor complexe vragen.’ De Vaccinatie Twijfeltelefoon is bereikbaar op 088-7555777, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.
‘Wil jij je wel laten vaccineren, maar houdt angst voor naalden je tegen? Kom dan naar een van onze locaties of ga met ons in gesprek via ons speciale prikangst-Whatsapp-nummer (06 824 475 67

).

Naar archief

Actueel

16/06

Wij zijn op zoek naar een waarnemend huisarts!

Per 1 januari 2022 heb ik een prakt...

Lees meer
16/06

Kruiskwallen in het Veerse Meer

De Japanse kruiskwal is ongev...

Lees meer
Archief