Wij zijn op zoek naar een waarnemend huisarts!

Per 1 januari 2022 heb ik een praktijk overgenomen in Goes en ben op zoek naar een vaste waarnemend huisarts of Hidha voor 2 tot 3 dagen in de week. Starten kan vanaf 1 juli 2022. Samen met de huidige (tijdelijke) waarnemer en een super leuk team met assistentes,  praktijkmanager en POH’ers hebben we een moderne praktijk met oog voor de patiënt. Ben jij iemand die graag meedenkt met de verdere ontwikkeling van de praktijk en werk je graag in een jong en dynamisch team? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op!

PRAKTIJKGEGEVENS
Je komt in een gezellig team te werken die laagdrempelige en goede zorg voor de patiënt als missie heeft. Daarnaast ben je werkzaam in een ruim gebouw dat compleet nieuw is ingericht en onder andere beschikking heeft over ruime (eigen) spreekkamers, verrichtingenkamer, POH-kamer, een aparte balie en natuurlijk de koffiekamer! Het team bestaat nu uit 1 vaste huisarts, 3 assistentes, 2 POH-somatiek, 1 POH-somatiek in opleiding en 1 POH-GGZ. Eerdaags gaan we ook starten met het opleiden van een VS/PA. De praktijk bestaat uit ca. 2350 patiënten en gaat de komende periode nog iets groeien. Wij zijn op zoek naar iemand die passie voor het vak heeft, de patiënt op één heeft
staan en het tegelijkertijd ook leuk vindt om bezig te zijn met vernieuwen en moderniseren van de praktijk.

TOEKOMST
Komende periode staat in het teken van accrediteren, bloed prikken op de praktijk en starten met het opleiden van een PA/VS. Het pand waar we nu zitten is ruim genoeg om voorlopig te blijven, maar toch proberen we ons ook op de toekomst te richten voor het starten van een gezondheidscentrum. Wanneer de samenwerking van beide kanten goed bevalt is praktijkhouderschap/deelname in de maatschap zeker
bespreekbaar.

Lijkt het je leuk om mee te denken in dit proces, neem dan contact op. We kijken uit naar jouw reactie en staan klaar om jouw ideale waarneemplek te creëren! Het is uiteraard mogelijk om een paar dagen te komen werken, zodat je de sfeer kunt proeven.

CONTACT
Interesse en benieuwd naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-22446834 en per mail via ezwart@demirakel.nl of info@demirakel.nl. Om een indruk van de praktijk te krijgen: www.demirakel.nl.

Groeten,
Evelyne Zwart

Naar archief

Actueel

16/06

Wij zijn op zoek naar een waarnemend huisarts!

Per 1 januari 2022 heb ik een prakt...

Lees meer
16/06

Kruiskwallen in het Veerse Meer

De Japanse kruiskwal is ongev...

Lees meer
Archief