Medewerkers

Huisarts Evelyne Zwart verleent u medische zorg. Het team bestaat uit 4 doktersassistentes, 3 praktijkondersteuners (POH) Somatiek en 1 praktijkondersteuner (POH) GGZ.

Sinds September 2023 is Lisa Padmos erbij gekomen, zij is in opleiding tot verpleegkundig specialist (VS).

Per November 2023 komt huisarts Janneke Davidse ons team versterken. Zij viel al regelmatig in afgelopen jaar en komt nu voor vast 3 dagen in de week werken.

Corina Meinderts is momenteel in opleiding voor vrouwenspreekuur ondersteuner.

 

Mevr E. Zwart
Functie: Huisarts Na mijn opleiding aan Erasmus MC in Rotterdam, werkte ik onder andere bij de crisisdienst psychiatrie van Parnassia in Den Haag en op afdeling Spoedeisende Eisende Hulp van Adrz. Mijn aandachtsgebieden zijn kleine verrichtingen/chirurgie, spoedeisende zorg en palliatieve zorg. Werkzaam op maandag, woensdagochtend voor spoed, donderdag en vrijdag.
Mevr J. Davidse
Functie: Huisarts Zowel mijn geneeskunde- als huisartsopleiding heb ik in Utrecht gevolgd. Na mijn studie geneeskunde heb ik bij de interne geneeskunde, spoedeisende hulp en psychiatrie gewerkt. Daarna ben ik in 2014 gestart met de huisartsopleiding en na de opleiding heb ik op verschillende plekken in regio Utrecht gewerkt. In 2021 ben ik met mijn gezin naar Zeeland verhuisd en heb ik bij verschillende huisartspraktijken gewerkt. Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.
Lisa Padmos
Functie: Verpleegkundig Specialist in opleiding Werkzaam op: maandag, donderdag en vrijdag om de week
Petra Heijnsdijk
Functie: Doktersassistente/Praktijkondersteuner somatiek/Praktijkmanager Werkzaam op dinsdagochtend, woensdag, donderdag, vrijdagochtend
Joppa de Jonge-Eggebeen
Functie: Doktersassistente Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Joppa zal samen met Mariëlle verantwoordelijk zijn voor bloedafname.
Corina Meinderts-Jelier
Functie: Doktersassistente en in opleiding voor vrouwenspreekuur ondersteuner Werkzaam op maandag, donderdagochtend en vrijdag
Mariëlle Siereveld-Riedijk
Functie: Doktersassistente Werkzaam op maandagochtend, woensdag en vrijdagochtend. Mariëlle zal samen met Joppa verantwoordelijk zijn voor bloedafname.
Katja van der Borst
Functie: Praktijkondersteuner Somatiek Werkzaam op vrijdag. Na 12 jaar als verloskundige gewerkt te hebben en ouders te begeleiden op de weg naar een nieuw leven. Mag ik nu aan de andere kant van het leven iets betekenen, begeleiden bij zo gezond mogelijk ouder worden. Ik ben in opleiding tot praktijkondersteuner, patiënten bijstaan en vervolgen, de huisarts ontlasten. Het gesprek met u aangaan, horen hoe het gaat, meedenken over medicatie en kijken naar wat mogelijk is om als patiënt zelf te doen.
Suzanne Messer
Functie: Praktijkondersteuner GGZ Werkzaam op maandagochtend en dinsdagochtend. POH-GGZ staat voor Praktijk Ondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij de begeleiding en behandeling van mensen met lichte psychische klachten. Zoals; rouw en verlies, piekeren, somberheid, angstklachten, werkstress, burn-out of relatievraagstukken. Als u klachten heeft, bespreekt u die eerst met de huisarts. In het kennismakingsgesprek brengt de POH-GGZ samen met u de klachten en vragen in kaart. Ook vertelt u over de geschiedenis van uw klachten en wat u al geprobeerd hebt om van de klachten af te komen. Vervolgens bespreekt de POH-GGZ samen met u een plan van aanpak. Meestal gaat het om vervolggesprekken bij de POH-GGZ, het volgen van een online behandeling of een verwijzing naar een andere hulpverlener of instelling (zoals maatschappelijk werk, psychologen praktijk of een GGZ-instelling) Na mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik gaan werken bij sociaal maatschappelijke hulpverleningsorganisaties, daarna heb ik voornamelijk als medisch maatschappelijk werker gewerkt op meerdere afdelingen binnen het LUMC Leiden, UMC Utrecht en het Havenziekenhuis Rotterdam. De laatste jaren heb ik gewerkt in een revalidatiecentrum (volwassen- en kinderrevalidatie). De POH GGZ heeft een begeleidende en/of behandelende functie, hierbij maak ik gebruik van evidence based methodieken en technieken.

Actueel

06/10

Verblijft u (tijdelijk) in Goes en heeft u hier geen eigen huisarts?

Stel uw gezondheidsvraag vanaf nu d...

Lees meer
04/10

Nieuwe gezichten in onze praktijk!

Vanaf November a.s. komt huisarts J...

Lees meer
Archief