Afspraken

We werken op afspraak. U kunt iedere werkdag tussen 8:00 en 11:00 uur een afspraak maken. Een afspraak duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of heeft u om een andere reden meer tijd nodig? Vertel dit dan zodra u een afspraak maakt. We plannen dan een dubbele afspraak voor u in zodat we voldoende tijd hebben en we anderzijds voorkomen dat het spreekuur uitloopt en patiënten na u moeten wachten. U kunt uw vragen en/of uitslagen ook telefonisch bespreken. Soms kan de assistente u al verder helpen of bespreekt zij uw vraag met de huisarts. Het is ook mogelijk een telefonische afspraak in te plannen. Als u hiervoor vòòr 11:00 uur een afspraak maakt, belt de huisarts u die dag op een later tijdstip terug.

Als u een afspraak maakt, vraagt de doktersassistente altijd naar de reden. Zo kan zij inschatten of uw afspraak met voorrang ingepland moet worden of dat een huisbezoek (visite) wenselijk is. Bovendien kan zij soms al enkele adviezen geven. Zowel de huisarts als de doktersassistente gaan vertrouwelijk om met al uw persoonlijke gegevens.

Mocht u onverwachts verhinderd zijn, dan horen we dit graag uiterlijk 4 uur voor de geplande afspraak. Informeert u ons niet tijdig, dan brengen wij een no show tarief in rekening.

Actueel

20/01

Drukte in de huisartsenzorg

U zult ongetwijfeld wel in het nieu...

Lees meer
20/01

Nog steeds op zoek

Zoals u waarschijnlijk wel gehoord ...

Lees meer
Archief