Afspraken

We werken op afspraak. U kunt iedere werkdag tussen 8:00 en 10:15 uur een afspraak maken. Een afspraak bij de huisarts is 15 minuten en voor 1 klacht.

Wij merken steeds vaker dat er meerdere dingen gevraagd worden tijdens het consult. Wij willen graag zorgvuldig met uw symptomen omgaan en hebben hier dan ook tijd voor nodig.

Mocht er nog tijd over zijn en het is nog iets kleins, kan het zijn dat we hier nog wel naar kunnen kijken. Om de wachttijden te beperken vragen wij u zich hieraan te houden. Wij danken u voor uw medewerking.

 

U kunt uw vragen en/of uitslagen ook telefonisch bespreken. Soms kan de assistente u al verder helpen of bespreekt zij uw vraag met de huisarts. Het is ook mogelijk een telefonische afspraak in te plannen. Als u hiervoor vòòr 10:15 uur een afspraak maakt, belt de huisarts u die dag op een later tijdstip terug.

Als u een afspraak maakt, vraagt de doktersassistente altijd naar de reden. Zo kan zij inschatten of uw afspraak met voorrang ingepland moet worden of dat een huisbezoek (visite) wenselijk is. Bovendien kan zij soms al enkele adviezen geven. Zowel de huisarts als de doktersassistente gaan vertrouwelijk om met al uw persoonlijke gegevens.

Mocht u onverwachts verhinderd zijn, dan horen we dit graag uiterlijk 4 uur voor de geplande afspraak. Informeert u ons niet tijdig, dan brengen wij een no show tarief in rekening.