Nieuwe patiënten

Onze praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe patienten. Wij adviseren u onze website in de gaten te houden. U kunt wel dit aanmeldformulier invullen dan wordt u op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact met u op voordat we u gaan inschrijven met de vraag of u nog een nieuwe huisarts zoekt. Let op u blijft patiënt bij uw oude huisarts totdat u een bericht van ons hebt ontvangen.

Goes kent een tekort aan huisartsen waardoor er in Goes veel mensen zonder huisarts zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een huisarts heeft in de eigen woonomgeving en zodra er ruimte is in de praktijk zullen wij nieuwe patiënten toelaten.

Mochten er veel bijzonderheden zijn in uw gezondheid dan is het wenselijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan uw verwachtingen en nemen ook uw medische voorgeschiedenis en medicatiegebruik met u door.

Wilt u het ons ook laten weten als u de praktijk verlaat? Wij sturen uw gegevens dan naar uw nieuwe huisarts.

  Persoonsgegevens
  ManVrouw
  Adresgegevens


  Verzekeringsgegevens
  Vorige huisarts

  Allergieën

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  Medicijnen

  JaNee

  Chronische ziekte

  JaNee

  SuikerziekteSchildklierziekteHoge bloeddrukHart- en/of vaatziektenEpilepsieAstmaLongemfyseem/COPDAnders

  Uitwisseling van medische gegevens via het landelijk Schakelpunt (LSP)

  Door ontwikkelingen is het mogelijk dat regionale hulpverleners met uw toestemming uw belangrijkste medische gegevens kunnen inzien. Hierbij kunt u denken aan de huisarts op de huisartsenpost of de specialist in het ziekenhuis. Het is belangrijk dat zij weten welke medicatie u gebruikt en of u een allergie heeft. Op basis van deze gegevens kunnen zij de beste behandeling u opstellen.
  Voor deze uitwisseling van persoonlijke informatie is uiteraard wel eerst uw expliciete toestemming nodig. Voor minderjarigen kan dit getekend worden door de ouders/voogd.
  Actueel

  11/02

  Update van de huisarts

  Terugkijkend op de eerste maand was...

  Lees meer
  17/01

  Boosterprik nu zonder afspraak op vaccinatielocaties GGD

  Bij de vaccinatielocaties in Go...

  Lees meer
  Archief