Update van de huisarts

Terugkijkend op de eerste maand was het echt bijzonder om te werken in ‘mijn eigen’ praktijk en ook ik was heel benieuwd hoe de samenwerking zou zijn met het personeel dat al jarenlang voor u een bekend gezicht is. De eerste maand is voorbij gevlogen en niets dan lof voor Petra, Joppa en Corina. Zij zijn degene die de grootste veranderingen merkten en ze hebben het uitstekend gedaan!

 

Ook voor u als patiënt was het wellicht even wennen maar inmiddels zien dat iedereen blij is met de mooie spreekkamers, extra POH kamers en korte wachttijden. Een mooi voorbeeld is dat de gemiddelde wachttijd aan de telefoon teruggebracht is tot maximaal 2 minuten! Ook zal het even wennen zijn dat u tussen 8:00 uur en 11:00 uur kunt bellen voor een afspraak. We hebben dit zo duidelijk gekaderd omdat we de mogelijkheid willen bieden dat iedereen dezelfde dag nog op het spreekuur kan komen.

 

Maar we gaan verder bouwen aan de toekomst

Inmiddels zijn er nog een 5-tal nieuwe gezichten op de praktijk. Als eerste hebben we Ewin Abel die als praktijkmanager de komende maanden zich bezig houdt met het organiseren en stroomlijnen van de praktijk. Daarnaast zijn Simone van Pelt (POH-Somatiek), Katja van Aller (POH-Somatiek in opleiding) en Suzanne Messer (POH-GGZ) parttime werkzaam in de praktijk om mij als huisarts te ondersteunen en voor u als patiënt een extra aanspreekpunt.

 

Tot slot zal waarnemend huisarts L. Breukers de komende maanden 2 dagen in de week (maandag en woensdag) spreekuur houden in de praktijk.

 

De komende periode gaan we zorgen dat u ook bij ons kunt zijn om bloed te laten prikken en ligt tevens de focus op het goed inrichten van de ketenzorg. Dat wil zeggen goede begeleiding van ouderenzorg en patiënten met onder andere een hoog risico op hart- en vaatziektes en diabetes. Daarnaast zijn we ook gestart met het inhalen van de zorg die in de afgelopen Coronatijd is blijven liggen.

 

Tot slot staat 2022 in het teken van accrediteren van de praktijk zodat we zeker weten dat we de best mogelijk en actuele zorg aan de patiënt bieden en tegelijkertijd ook in de komende jaren huisartsen kunnen gaan opleiden.

 

U leest het al, we zitten niet stil! Wanneer u vragen of verbeterpunten heeft voel u dan zeker vrij om dit aan ons door te geven. Samen werken we aan hoogwaardige zorg, laagdrempelig contact en zorg dichtbij huis!

 

Met vriendelijke groet,

Dr. E. Zwart

Naar archief

Actueel

06/10

Verblijft u (tijdelijk) in Goes en heeft u hier geen eigen huisarts?

Stel uw gezondheidsvraag vanaf nu d...

Lees meer
04/10

Nieuwe gezichten in onze praktijk!

Vanaf November a.s. komt huisarts J...

Lees meer
Archief